Den lækreste brunch og buffet i København

Ved du noget bedre end en lækker brunch på en skøn søndag? Det gør jeg heller ikke. Derfor besluttede jeg mig for at tage en tur til Gråbrødretorv, og der fandt jeg hurtigt en megalækker menu, som jeg ikke kunne sige nej til.

Jeg havde selvfølgelig min bedste veninde med, og vi smuttede ind på Café G, som uden tvivl har den bedste brunch buffet København. Det er enormt længe siden, at vi har fået så god mad, som vi fik der. Det kunne umiddelbart godt blive vores næste stamsted, og vi skal helt sikkert have brunch hver eneste gang!

Hvad bød denne café så på?

På den her cafe København K var der alt, hvad hjertet begærer. Der var både retter med æg, brunchpølser, sprød bacon, tebirkes og saftig frugt. Der var uden tvivl noget for alle, for der var virkelig meget at vælge imellem oppe ved buffeten.

Derudover var nogle meget fine lokaler, som bragte en god stemning. Min veninde og jeg havde slet ikke lyst til at gå igen, men så blev vi enige om, at vi selvfølgelig altid kunne komme tilbage. Hvorfor ikke nyde så god brunch buffet i København, når man har muligheden?

Forkæl dig selv med en fantastisk buffet

Hvis der er noget, jeg vil anbefale dig, så er det uden tvivl, at du får dig en skøn buffet. Det er jeg sikker på, at du fortjener.

Du skal bare huske, at det også skal være en god en af slagsen. Jeg har alt for mange gange oplevet, at det var mad af dårlig kvalitet, og så bliver det bare en dårlig oplevelse. Så husk endelig at undersøge, om caféen tilbyder en god service, eller om det er helt hen i vejret. Det skyldes du dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *