Min krop har det fantastisk med superfood

Hej alle kære læsere! Dejligt, at I vil læse med. I dag vil jeg gerne zoome lidt ind på mit fysiske helbred, for det har i en periode ikke været helt, som det plejede. Jeg kunne mærke, at min mave havde svært ved fordøje, og det resulterede i ikke så sjove scenarier – som jeg ikke tænker at gå mere i dybden med her. 😀

Jeg er dykket ned i universet af superfood, og hold da op! Der er godt nok meget at vælge imellem, og det var da slet ikke til at vurdere, hvilke der ville være bedst i min situation.

Jeg stødte på Share Nordic, som tilbyder fermenterede frugter. Det var det, der tiltrak mig mest, da det ikke er tilsat alle mulige mærkelige tilsætningsstoffer.

Superfood har genoprettet min tarmflora

Jeg fandt ud af, at der var et problem med min tarmflora, der havde behov for mere mælkesyre. Ja, jeg ved egentlig ikke ret meget om det, men det var det, min læge sagde. Jeg kunne forså, at jeg bare skulle sørge for rigelig med kostfibre. Så genopret tarmflora med superfood, det hjælper virkelig!

Jeg har fået det meget bedre i kroppen, uden helt at forstå hvorfor. Men hvis jeg bare skal spise lidt superfood i form af fermenterede frugter, så gør jeg det gerne, hvis det betyder, at jeg får det meget bedre i hele systemet.

Prøv det på egen krop

Kunne du også overveje superfood? Så vil jeg på det varmeste anbefale fermenterede frugter, da det er en meget naturlig form af slagsen. Jeg føler i hvert fald, at jeg gør noget rigtig godt for min krop og tarmflora, når jeg spiser et stykke om dagen.

Jeg håber, at du kan få lige stor succes med frugterne, som jeg har oplevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *