Bedste frisør i Næstved!

Jeg husker det som det var i går.
Jeg var en tur med familien på hotel i Sydsjælland, sommeren 2020 hvor vi havde 2 hele dage i Næstved.

Jeg kommer selv fra Skive, så en tur til det sjællandske er altid en fornøjelse.
En aftalen havde vi bestilt bord på en dejlig restaurant hvor vi kunne side ude og nyde det gode sommervejr med et par bobler, og noget helt fantastisk mad.

Inden dette havde jeg et pandehår, som i de sidste par dage havde været en stor irritation, jeg valgte derfor at prøve mig frem og klippe det selv – ” Det var vel nemt nok ” tænkte jeg!

Det vidste sig så at være en stor fejltagelse fra min side, da mit år hurtigt tig facon til et snit jeg aldrig havde haft før eller ønskede. Jeg gik derfor lidt i panik og begyndte med det samme, at ringe rundt til nogle frisører i Næstved der forhåbentligt havde mulighed for at hjælpe mig. Der var naturligvis fuldt booket hos dem Alle!

Mit sidste forsøg kig til Frisør AP design i hjertet af Næstved – Hvis man nogen gange har lov til at være rigtig heldig, så var det bestemt her ikke 3. gang som var lykkens gang men 4 gang heldigvis for mit vedkommende.

Frisør AP design byd mig naturligvis meget velkommen og endda inden for 1 time, jeg var derfor meget heldig, da der nu kun var få timer til, at vi samme aften skulle ud at nyde en dejlig middag.

Hos Frisør AP Design fik jeg en yderst professionel, imødekommende og høj service.
De fik rettet mit hår til perfektion, ikke nok med at mit pandehår blev rettet for min store fejl, de tog også lige resten af mine spidser og tilpasset det, i en perfekt længde.

Alt i alt, en superren frisør-oplevelse!
Hvis du, derfor søger en frisør i Næstved, så tag uden tvivl kontakt til Frisør-apdesign.dk    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *