Solcelleanlæg til dit hus, med tilskud

Mange danskere fravælger solceller, da det er for dyrt at etablere et anlæg, der skal indbringe strøm til en privat bolig eller boligforening. Et nyt tilskud gør det muligt at bygge solcelleanlæg uden at skulle have de helt store pengesedler op ad lommen. Det vil være muligt at benytte sig af ordningen fra den 16. Marts til den 31. Maj 2015. Benytter man sig af tilbuddet, kan man glæde sig til et tilskud, der udbetales i løbet af anlæggets første 10 års levetid, hvorfor man meget hurtige end normalt kommer til at kunne mærke, at det har betalt sig at vælge denne energitype til ens hus.

Mere værdi for solcelleanlæg

Ordningen fungerer ved, at man får nettoafregning for det strøm, man har brugt inden for et hvis klokkeslæt. Det betyder, at der er stor gevinst ved at bygge et anlæg netop nu, hvor der er ikke er lige så store økonomiske kvaler ved det. Støttepuljen er dog meget begrænset, hvilket betyder, at man skal være hurtigt ude, hvis man skal nå at have fat i det, højest sandsynlige, meget eftertragtede tilbud.

Specielt taget de sidste års stigning i pris historisk på strøm, vil der være store procenter at spare, ved at benytte sig af tilbuddet. Jo tidligere man opsøger muligheden for at benytte sig af tilbuddet, desto færre omkostninger kommer ens solcelleanlæg til at have.

Spørg forhandler om tilskud til solcelleanlæg

Skulle man være i tvivl om, hvordan man benytter sig af tilskuddet, og om det giver mening for en at benytte sig af det, kan det anbefales kraftigt, at man henvender sig til en person med rig ekspertise om solcelleanlæg og ligeledes om den nye støtte- og solcelleordning.

Er man alligevel ved at overveje, om man skal have et solcelleanlæg, er det hvert fald det rigtige tidspunkt at slå til.

Categories: Energi