Skab dynamik i badeværelset med en bruseafskærmning

I dag findes der utallige modeller og udgaver af bruseafskærmninger, hvilket besværliggør processen, når man skal finde den helt rigtige model til badeværelset. Men samtidig kan der ikke være tvivl om, at hvis man ønsker at skabe dynamik og intimitet, så er en bruseafskærmning det bedste valg.

Der er mange måder, hvorpå man kan afskærme sin bruser. En brusevæg i glas er ofte den mest populære løsning, fordi den giver mulighed for, at man kan lege med andre ting, for at øge dynamikken i rummet. Man kan for et eksempel installere noget lys, der kan dæmpes forskellige steder, hvilket går utrolig godt igen med en bruseafskærmning i glas. Man siger ofte, at en glasbrusevæg er den mere æstetiske løsning, der løfter dit badeværelse op på et andet niveau.

Skal du vælge et badeforhæng eller en brusevæg i glas?

Man kan også vælge den mere klassiske løsning med et badeforhæng. Det kan specielt være en god idé, hvis man har børn, og skal indrette et badeværelse til dem. En brusevæg i glas kræver nemlig mere daglig vedligeholdelse, mens man blot skal vaske et badeforhæng en gang om måneden. Det er nemt for børnene at håndtere og man skal ikke gå og holde øje med, om de nu holder rummet rent på samme måde. Men det er blot vigtigt at huske på, at man skal vaske forhænget, så det ikke begynder at mugne og blive gult.

Hvis du er i tvivl, så kan det være en god idé at surfe rundt på diverse websites. Her kan du helt sikkert finde stor inspiration blandt forhandlerne og alle deres mange muligheder. Det vigtigste er, at du vælger en model, der vil gøre dig glad i lang tid og samtidig give dig lyst til at opholde dig i rummet. Hvis du søger mere inspiration til en bruseafskærmning så besøg www.unidrain.dk.

 

Categories: Vådrum