Indflytterfest? Pandekager kan blive festens hovedattraktion

Flere og flere danskere er begyndt at vælge pandekager som en del af fødselsdagsfesten, en indflytterfest, brylluppet eller deres andre fester, og det er ikke uden grund. Pandekager fungerer nemlig fremragende i stort set alle arrangementer og til alle fester du holder i og udenfor din bolig. Forestil dig, at du har været til en fest og givet den hele armen. Arrangementet kan være holdt i din egen bolig eller din vens bolig. Her har man startet ud med en stor buffet eller en tre-retters middag. Der er blevet drukket rigeligt rødvin, der er blevet danset hele natten, og nu er det tid til natmad.

Forestil dig så, at du kommer ud i haven til en lille lysende vogn med en varm pande i midten. Her laves der friske, lune pandekager lejet til din fest. De kan være fyldt med is, nutella eller noget helt tredje. Lyder det ikke godt? Der er tilmed mulighed for at leje løsningen til mange andre situationer.

  • Du kan få bragt pandekager ud til dig tidligere på aftenen som en del af menuen
  • Vognen kan også stå der hele festen, så folk kan komme over, når de har lyst

Her er de store fordele ved at få en vogn med pandekager med til festen

Der er store fordele ved pandekagerne, hvis de for eksempel skal erstatte desserten i den tre-retters menu eller måske pølsehornene, der var planlagt som natmad. Først og fremmest er det hele lavet frisk. Det betyder, at man selv kan se maden blive lavet, foran øjnene på sig. Dernæst er der stor mulighed for variation. Hver enkel gæst kan selv designe den ret, de gerne vil have som natmad. Den sidste fordel ved at få bragt pandekager ud til en fest, som man holder, er, at den kok, der kommer med, kan hjælpe med at underholde med sin lækre madlavning.

Hvis du er interesseret i pandekager til fest så kig forbi Sweetstreet, der kan lejes til alle typer af arrangementer og fester.

Categories: Fest