Husk dette inden du giver dit hus en algebehandling

Når man skal have lavet en algebehandling derhjemme, er der flere ting, man skal vide. Der er nemlig nogle ting, som kan afgøre, om behandlingen bliver god eller dårlig, og om den bliver dyr eller billig. Hvis du ved dette, inden du bestiller din behandling, vil du også opleve, at du vil få et væsentligt flottere tag, nogle pænere fliser og en langt mere hvid facade. Du skal specielt huske på tre ting:

  • Foretag din algebehandling, når der er godt vejr og en forholdsvis varm temperatur
  • Sørg for, at du får hjælp rettidigt, så alger og mos ikke får lov at gro for meget
  • Væg det rigtige produkt at sprøjte med

Tre vigtige ting, når dit hus trænger til en algebehandling

Det er enormt vigtigt, at både temperaturen, timingen og produktet er rigtigt, når man skal have fjernet algerne fra hjemmet. Hver eneste ting skal nemlig være opfyldt, hvis algerne skal fjernes ordentligt og hvis man vil undgå, at problemet hurtigt kommer igen.

Hvis man vælger at behandle sit tag, fliserne eller facaderne, når der er frost, hjælper det ikke. Her vil algebehandlingen blot fryse fast, og det betyder, at behandlingsmidlet aldrig kommer ned i algerne og virker dermed ikke efter hensigten. Derfor skal der være plusgrader, når man sprøjter mod mos og alger.

Det er også vigtigt, at man gør det i tide. Hvis der er for mange alger og for meget mos, kommer det nemlig til at koste meget, da processen vil kræve flere resourcer. Det kan også blive dyrt hvis algerne har siddet så længe, at de har gjort skade på eksempelvis husets mursten. Tænk derfor over, om du vil have sprøjtet din facade eller dit tag, ret tidligt i processen. Det er ofte den billigste løsning.

Det er også vigtigt, at man finder det rigtige produkt. Her kan du med fordel spørge det firma, der skal behandle, hvad det er for et sprøjtemiddel, de bruger. På den måde sikrer du, at du får den helt rigtige algebehandling til din bolig. Flere tilbyder også garanti på deres behandling, så du ofte kan få gentaget behandlingen hvis problemet skulle genopstå indenfor en kortere periode.

Du kan læse mere om hvad algebehandling af tag, facade og fliser koster på www.algeteknik.dk/algebehandlinger

 

Categories: Algebehandling