Gulvafløb kan sagtens være diskrete

Du kender det sikkert fra langt de fleste badeværelser, du har besøgt. Inde i badet findes der en rund rist, som fylder en masse, og som desuden enten har løse og rustne skruer, eller som du altid kommer til at stå på, så vandet har svært ved at løbe ned i afløbet. Sådan behøver det dog ikke at være. Nye diskrete gulvafløb sørger for, at vandet løber ned helt henne ved væggen, og man derved hverken skal stå ovenpå en si eller skal se på den store traditionelle rist i brusekabinen.

Gulvafløbet der er skjult op ad væggen

Det kan faktisk være svært overhovedet at spotte afløbet, hvis man får lavet de nye, slørede versioner, der er kamuflerede i gulvet, f.eks. med en ensfarvet flise. Den helt store fordel ved den nye måde at lave afløbene på er, at man bygger hele badeværelse gulvet, eller hvert fald den del, der er i brusekabinen, efter gulvafløbet.

Det vil altså sige, at brusekabinens gulv er bygget med en svag hældning for, at alt vandet naturligt rinder ned i den rist, hvor man eller før selv skulle stå og svabe vandet ned i. Derefter kommer designfordelene, der er meget klare, når man sammenligner de nye riste og gulvafløb, med de gamle.

En ting er, at man ikke længere skal se på den store runde rist midt i brusekabinen, en anden ting er, at man nu kan benytte brusekabinegulvet til at skabe noget, der rent designmæssigt ser flot og stilrigtigt ud.

Specielt i de helt nye og moderne badeværelser bliver denne trend brugt, da den medfører, at man ikke længere behøver at bryde den stilistiske tone, der er i rummet ved at bygge et gulvafløb, der skal være praktisk funktionel, uden at man kommer til at soppe rundt i vandet. I det nye system slipper man altså både for praktiske og designmæssige problemer.

Klik her for at se de moderiserede gulvafløb.

Categories: Vådrum