En brusevæg kan gøre badekarret mere praktisk

Der er ikke meget, som er mere lækkert, end et langt, varmt karbad på en søndag morgen, hvor man rigtig kan nyde weekendens fred og ro, mens man slapper af. Når det så bliver mandag, er der desværre ikke så meget tid til at slappe af i boligen eller at tage et langt bad. Her skal det typisk gå hurtigt, så man kan nå at komme på arbejde.

Hvis man kun har et karbad, kan det dog blive et stort rod, når man skal bruse sig hurtigt, og det kun er karbadets kanter, der forsøger at holde vandet inde. Med to brusevægge på hver side af karbadet, kan man dog slippe for at vandet havner overalt i badeværelset.

Omkreds dit karbad med en brusevæg i glas

Den mest elegante og stilrene løsning på dette problem er at opføre brusevægge i glas rundt om karbadet. Så vil man altså sørge for at ramme brusebadet ind, mens man samtidig får den samme åbne stemning i rummet. Der kan desuden indbygges en dør i glaspartiet, så man nemt kan komme ind og ud, eller også kan man benytte sig af den mest brugte løsning og kun bygge glasvæggen på halvdelen af badekaret, således at man bare bruger den halvdel af badet, når det hele skal gå stærkt.

En brusevæg stopper ikke alt rengøring

Selvom du i så fald vil slippe for at moppe badeværelsesgulvet op, hver gang du har været i bad, vil der dog stadig være lidt rengøring, der skal tages hensyn til, også på de travle morgener uden for weekenden. Brusevægge i glas skal tørres for at de ikke forkalker, så man skal altså tage fat i en gummiskraber først og gerne tørre efter med et håndklæde.

Når man først har gjort det, kan man til gengæld nyde et flot og stilrent badeværelseskar, der ikke efterlader vand overalt.

Undersøg om dit karbad kan reddes med en brusevæg her

Categories: Vådrum